Akkor felejtsd el a hagyományos nyelviskolákat, és használd fel tudatalattid erejét. Tanulj velünk úgy, ahogy az anyanyelvüket is tanuljuk: bevésődéssel.

Mitől leszel 7x gyorsabb, mégis eredményesebb?

Azért tudsz akár 7-szeres sebességgel tanulni, mert a tudást egy ellazult, relaxált állapotban “ültetjük be tudatalattidba”, majd a megfelelő aktiválási technikával a tudatos elmédbe tápláljuk ezt. Emiatt a módszer nem csak gyorsabb és hatékonyabb, de számodra sokkal kényelmesebb is. Nincs erőfeszítés, nincs kényszer, nincs görcsösség, csak az élvezete annak, ami a részeddé válik, vagyis a nyelvtudás. 

Lenne kedved így tanulni?

Ha igen, akkor szeretettel meghívunk Téged nyílt napunkra, ahol lehetőséged van jelentkezni INGYENES próbaórára is, hogy személyesen is megtapasztalhasd a nyelvi központunkban alkalmazott módszert. A létszámkeretünk korlátozott, ezért ha eljönnél, kérünk részvételed MOST jelezd, hogy biztosan legyen helyed!

 Copyright © 2019  Seerga Nyelvi Központ. Minden jog fentartva.

„Bevallom őszintén, hogy nagyon szkeptikus voltam a módszert illetően, úgyhogy nem volt könnyű dolga velem a csapatnak. Aztán egy-két alkalom után be kellett látnom, hogy ez működik, annak ellenére megmaradt a tananyag, hogy a „bevéső” órákon akár bele is tudtam percekre aludni a leckébe. Természetesen senkit nem csapnék be azzal, hogy akkor itt nem is kell tanulni, hiszen számomra ez a módszer is akkor tud hatékony lenni, ha előveszem, ismételem, átnézem, befogadom a tanári óráktól függetlenül, de valóban sokkal könnyebben megy ez is, mint ahogy eddig tanultam. Összességében tehát szívből ajánlom mind a módszert, mind a nyelviskola csapatát mindenkinek, akinek fontos a személyre szabott, hatékony, rugalmas tanulás.”

Hallgatói vélemények

Tedd meg az első lépést!

Jelentkezz nyílt napunkra és ingyenes próbaórára 

Budapesten, a  Nyugatinál

FONTOS: A limitált létszám miatt a részvételhez regisztráció, valamint elõzetes telefonos visszaigazolás szükséges, ezek után tudjuk biztosítani a helyed!

Jelentkezz az alábbi űrlapon és munkatársaink két munkanapon belül visszahívnak

Seerga Nyelvi Központ
1132 Budapest, Nyugati tér 5.
Tel.: +36 70 454 68 76
info@seerga.hu
www.seerga.hu

Tudod mi a különbség a Seerga által alkalmazott módszerrel való tanulás és a hagyományos nyelvtanulás között?

A SEERGA által alkalmazott módszerek sikerének alapja az, hogy a tanulás leghatékonyabb folyamata egy olyan munka, melyet a „tudatos erőlködés” helyett a tudatalattid könnyedén végez el.

A hagyományos, tudatos tanulás lassú, fáradságos, és a legtöbb esetben a ráfordított idő, energia, pénz, és megszerzett tudás szint összevetésében nem elég eredményes. Ráadásul az elszenvedett kudarcélmény lelkileg is megterheli az embert. A mentális terheltség a legnagyobb ellenfele a készségeink fejlődésének, sokan leginkább ezért nem fejezik be a hagyományos nyelvi kurzusokat, illetve a későbbiekben nem szívesen vágnak új dolgok elsajátításába sem.

Minden ember, Te is rendelkezel azokkal az erőforrásokkal, melyekkel nyelvet, vagy bármely más tudást könnyedén sajátíthatsz el. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy segítségünkkel munkába állítod a tudatalattidat. Azonnali pozitív tanulási élményeid – és az általunk biztosított energia szint növelő kezelések – hatására megnövekszik mentális energiád, mely tovább turbózza az elsajátítás eredményességét, és az elsajátított nyelvi anyagot szinte azonnal képes leszel használni.

Hogyan működik mindez?

Nagyon régen ismert tény, hogy agyunk bizonyos frekvencia tartománya, az éberségi szint bizonyos sávja a legalkalmasabb az információ befogadásra. Ebben az ellazult, félig éber, és maximálisan a befogadásra koncentrált állapotban szinte zavartalanul működik az ún. fotómemóriánk, audiális memóriánk, és hosszú távú memória tartományaink szivacs módjára szívják be az információt. Ezután egy rövid és célirányos aktivizáló impulzus majdnem teljes mértékben felszínre emeli, aktivizálja az információt, melyet néhányszori használat után egy életre megjegyzünk.  

A SEERGA tanfolyam alatt ezt a folyamatot visszük veled végig újra és újra, témáról-témára, úgy, hogy folyamatosan, alkalmanként kapod memória szobánkban a rögzítendő tananyagot, majd speciális előhívó foglalkozáson keltjük életre és tesszük érthetővé és „beszélhetővé” számodra a nyelvi témát.  

Könnyű így memorizálni?

Jelentkezz ingyenes próbaórára

Igen, kisgyerekként mindannyian rendelkeztünk ezzel a készséggel, melyet később mellőztünk a hagyományos tanulási metodika használata közben.

Felnőtt korunkra mindannyiunkban kialakultak helyes és helytelen tanulási vagy tanulási-lelki metódusok. Pl. a rövidtávú memóránkba próbálunk rögzíteni információkat – esetleg anélkül, hogy tudnánk, mit is teszünk éppen. Sokan mondjuk azt is, hogy „nem vagyok képes gyorsan tanulni”, „nincs nyelvérzékem”, „túlságosan elfoglalt és terhelt vagyok ahhoz, hogy odafigyeljek bármilyen új dologra”. A metodika alapja, hogy a helytelen, és eredménytelen tanulási és mentális rögzítések helyett újakat ad hallgatójának, és annak használatát megtanítja a gyakorlatban. A tanfolyamot megelőző módszertani felkészítő célja az, hogy felkészítse a hallgatót az új elsajátítás módszerére, élvezetére, ezzel biztosítva, hogy életének további részében sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudjon bármit megtanulni, megjegyezni, összefüggéseket megérteni, gondolkodni.

Mennyi idő kell egy nyelv elsajátításához?

Összesen - a Számodra kiválasztott módszertől függően - 60 vagy 70 óra végigélése alatt elsajátítasz 2 teljes kommunikációs szintnyi idegen nyelvi tudást, melyet addigra magabiztosan és élvezettel használsz. Ez azt jelenti, hogy pl. teljesen kezdő kommunikációs nyelvi szinted esetén alapszinten, vagy alapszintű tudásod esetén középszinten vagy képes kommunkálni, amennyiben a 60 vagy 70 órás kurzus-élményt „végigéled”. Ez a sikeresnek bizonyuló hagyományos kurzusok időráfordításánál kb. 7-szer gyorsabb haladást jelent. Fontos, hogy bármilyen magolás vagy házi feladat kizárt a SEERGA által alkalmazot módszereknél. Hogy mely szintről mely szintre jutsz el, a tanfolyam elején végzett szintfelméréskor derül ki.

Mikor és hogyan jöhetek tanulni?

Csak egyéni órák vannak, melyek időpontját Te határozod meg. Hétköznapokon 7 és 22 óra között, szombaton 9 és 18 óra között találsz időpontokat.  

A SEERGA hallgatói helyei folyamatosan telítődnek. Ha fontos, hogy ne évek múlva, hanem garantáltan pár hónap alatt, és kedvező díjért cserébe juss hozzá a magabiztos nyelvtudáshoz, jelentkezz személyes igényfelmérésre a fenti elérhetőségeken, és vágj bele!

Jelentkezz ingyenes próbaórára

Szeretnél 7x gyorsabb sebességgel, mégis könnyedén nyelvet tanulni?

Létszám

Kiscsoportos oktatás helyett – Egyéni fejlesztés

Módszertan

Gondolkodás helyett – Jobb agyféltekés beemelés

Sikerfaktor

Elakadások helyett – Biztos sikerélmény

Időkezelés

Otthoni magolás helyett – Több szabadidő

Szemlélet

Görcsölés helyett –
Stressz oldása (alfa, théta állapotban)

Garancia

Bizonytalanság helyett – Szerződésben vállalt garancia

/ Potecz Judit /

Szerződésben garantájuk a sikert.

Nálunk nyelviszint-emelkedésre tudsz szerződni, arra, hogy a meglévő tudásodon hány szintet szeretnél emelni.

Más nyelviskolák tanfolyamain fix óraszámot vásárolsz, és vagy megtanulod az anyagot, vagy, ha mégsem, veszed az újabb és újabb tanfolyamokat.

Nálunk biztos lehetsz abban, hogy csak egyszer kell rászánnod egy összeget, és megtanulod a nyelvet az adott szintig, csak az nem biztos, hogy mennyi idő alatt jutsz el odáig. Hallgatóink több, mint 90%-ának elég szokott lenni a szerződésben foglalt alapóraszám, a maradék néhány % pedig megkapja a plusz órákat a garanciavállalásunk alapján külön költség nélkül.

/ Csányi Sándor /

színesz